• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Anders Friis Daugbjerg

Torreira-agent: Derfor kom Torreira ikke til Milan

Foto: Getty Images

Torreira var en eftertragtet spiller i sommers, men der kom intet konkret ud af det. Arsenal nægtede nemlig at sælge ham, siger Torreiras agent.

Af daugbjerg

AC Milan prøvede ihærdigt at hente Lucas Torreira i sommers, men det lykkedes ikke - Torreiras agent fortæller nu hvorfor.

I et interview med CalcioMercato foræller Torreiras agent Pablo Bentancur, at Arsenal ganske enkelt ikke ville sælge ham:

- Der var interesse fra mange klubber. Men vi satte os ned med Arsenal og fik med det samme at vide, at Torreira ikke var til salg. Jeg må også tilføje, at Milan aldrig præsenterede et konkret tilbud - måske de vidste, hvad Arsenal ville sige, siger Bentacur til Calciomercato.

Torreira har mistet sin startplads hos Premier League mandskabet, og tidligere har Bentacur også sagt, at Torreira ikke finder sig godt tilpas i den nye rolle, han har på holdet, hvor han spiller en mere fremskudt position på midtbanen.

Derfor kan en transfer virke oplagt, og der er da stadigvæk også interesse fra mange klubber siger Bentacur:

- Der er så sandelig interesse fra andre klubber, især spanske, siger Bentacur, uden at svare på, om Torreira er at finde i Arsenal efter sommerpausen.

Torreira har optrådt ni gange for Arsenal i denne sæson og har scoret et mål.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...