• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs: Juventus forbereder rekordstort Mbappe-bud

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Kylian Mbappe fra PSG til Juventus
Note
: Juventus er efter sigende i gang med at forberede et rekordstort bud på den franske superstjerne Kylian Mbappe, som Andrea Pirlo og co. vil hente til Torino næste sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Houssem Aouar fra Lyon til Juventus
Note
: Og Juventus vil også handle hos PSG's rivaler Lyon. De er nemlig fortsat interesserede i at hente Houssem Aouar til Italien, og Juventus vil igen prøve at hente den 22-årige midtbanespiller i 2021.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Danny Rose fra Tottenham til Middlesbrough
Note
: Danny Rose kan være på vej til Championship, hvor Middlesbrough er ude efter den engelske venstre back. Også Baba Rahman fra Chelsea er angiveligt ønsket i Championship-klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail

N'Golo Kante forlader Chelsea
Note
: Mange klubber har i løbet af de forgangne år været meldt interesserede i N'Golo Kante, og snart kan de måske hente ham. Chelsea skal være klar til at sælge ham i januar, hvis de kan hente Declan Rice fra West Ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Mesut Özil afviser skifte til Saudi-Arabien
Note: Den tyske midtbanestjerne får ikke spilletid i Arsenal, men tidligere på måneden afviste han alligevel et skifte til en unavngiven saudiarabisk klub. Klubben var ellers klar til at betale ham 1,6 millioner kroner om ugen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Sergio Aguero fra Manchester City til Inter
Note
: Christian Eriksens klub skulle være interesseret i Sergio Aguero, men den 32-årige argentiner er efter sigende selv ikke helt solgt på ideen om at skifte til italiensk fodbold.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sports Illustrated

Paulo Dybala fra Juventus til Chelsea
Note
: Chelsea har denne sommer hentet en håndfuld offensive stjerner, men de lurer angiveligt på endnu en. Skulle Juventus fejle i deres forsøg på at forlænge med Paulo Dybala, er den engelske klub nemlig klar til at hente argentineren.

Sandsynlighed: Under middel
Kilde: TuttoMercatoWeb

Sead Kolasinac fra Arsenal til Roma
Note
: Sead Kolasinac har ikke en fremtid i Arsenal, hvor han har mistet sin plads på holdet, og Arsenal vil af med venstrebacken. De har nu tilbudt ham til Roma, som skulle være åbne for at leje bosnieren i januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport 

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...