• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs: Chelsea-profil sat til salg

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Tammy Abraham væk fra Chelsea
Note: 
Abraham er ikke en del af Tuchels planer i Chelsea, og London-klubben skulle derfor være klar til at lytte til bud på den 23-angriber til sommer. Chelsea forlanger 40 millioner pund for Abraham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

Merih Demiral fra Juventus til Everton
Note: 
Den tyrkiske midterforsvarer er på radaren i det engelske. Carlo Ancelotti er angiveligt interesseret i at hente Demiral.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Lionel Messi får ny kontrakt i FC Barcelona
Note: 
Argentinerens fremtid er stadig uvis, efter at kontrakten med Barcelona udløber efter denne sæson. Forhandlinger om en forlængelse skulle dog så småt være i gang. Messis far Jorge har haft et møde med FC Barcelona-præsident Joan Laporta om verdensstjernens fremtid på Camp Nou.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Jadon Sancho fra Dortmund til Manchester United
Note: Det er bestemt ikke udelukket, at Solskjær får fingrene i den engelske kantspiller. Således er han stadig en af topprioriteterne til sommer, og mon den tyske klub holder lige så stejlt på ham til den tid?
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Romelu Lukaku fra Inter til Chelsea
Note: Det er et had/kærlighedsforhold mellem den belgiske spiller og London-klubben. Det er svært at holde styr på, hvor mange gange den store angriber har været væk for så at vende tilbage, men det kan ske endnu en gang, hvis Inter accepterer buddet på 770 millioner danske kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Fikayo Tomori fra Chelsea til AC Milan
Note: Efter et succesfuldt ophold forsøger italienerne ihærdigt at beholde den hurtige forsvarsspiller, der har ageret makker til Simon Kjær i flere kampe. AC Milan-direktør, Paolo Maldini, har efter sigende mødtes med spillerens repræsentanter for at tale om et skifte.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sport

Julian Brandt fra Dortmund til Arsenal
Note: London-klubben får næppe lov at beholde norske Martin Ødegaard, og derfor ser de sig nu om efter en lignende spiller andetsted. Det mener de at have fundet i tyske Dortmund, hvor Julian Brandt agere playmaker.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Jules Kounde fra Sevilla til Real Madrid
Note: Zinedine Zidane har kæmpet med at finde spillere til klubbens førstehold denne sæson, og derfor er han på udkig efter forstærkninger. Det kan han have fundet i Sevilla, der dog nok vil tage sig godt betalt. Spørgsmålet er, om Real Madrid har nogen penge.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...