• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs: PSG overvejer Liverpool-midt

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Nicolas Nkoulou fra Torino til Leeds United
Note
: Den camerounske stopper Nicolas Nkoulou har kontraktudløb til sommer, og Marcelo Bielsa er efter sigende interesseret i at hente ham til Leeds. Tidligere har Bielsa arbejdet sammen med Nkoulou i Marseille
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Jesse Lingard fra Manchester United til West Ham eller Leicester
Note
: Jesse Lingard har fået karrieren på ret køl som lejesvend i West Ham, og nu ser der ud til at være kamp om angriberen til sommer. Manchester United overvejer at beholde ham, mens West Ham og Leicester vil købe ham.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: ESPN

Georginio Wijnaldum fra Liverpool til PSG
Note
: Den hollandske midtbanekriger kan til sommer være på vej til PSG. Wijnaldums kontrakt udløber nemlig, hvorfor han kan hentes på en fri transfer, og nu meldes PSG interesseret. Tidligere har Inter og FC Barcelona været nævnt som destinationer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le Parisien

Renato Sanches fra Lille til Liverpool
Note
: Liverpool kan erstatte Georginio Wijnaldum med Renato Sanches fra Lille. Englænderne fører efter sigende an i kampen om portugiseren, som AC Milan også lurer på.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Jules Kounde fra Sevilla til Manchester United
Note
: Den 22-årige stopper Jules Kounde er et emne i Manchester United, men den engelske klub er efter sigende ikke villige til at betale frikøbsklausulen på 560 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail

Max Aarons fra Norwich til storklub
Note
: En lang række klubber er ude efter den talentfulde back Max Aarons fra Norwich City, og både Everton, Manchester United, Bayern München og FC Barcelona nævnes som bejlere. Den 21-årige back menes at koste lige under 300 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports, Mail

Juan Mata fra Manchester United til Serie A
Note
: Den spanske midtbanekreatør har kontraktudløb til sommer, og der skal være interesse fra Serie A, hvor Juventus, Inter og Roma alle er klar til at hente Juan Mata.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Jürgen Klopp fra Liverpool til Tyskland
Note
: Liverpool har det svært i øjeblikket, og der er mange rygter om cheftræner Jürgen Klopps fremtid. Nu nævnes han som en mulig landstræner, hvor han kan afløse Joachim Löw efter VM i 2022.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bild  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...