• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs: Atletico Madrid-stopper tæt på Inter

Dagens rygtebørs byder som altid på brandvarme rygter fra de største europæiske klubber

Af tipsbladet.dk

Paul Pogba fra Manchester United til Real Madrid
Note
: Paul Pogbas forhold til Ole Gunnar Solskjær er efter sigende ikke det bedste, og han er fast besluttet på at rykke til den spanske hovedstad.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le Parisien

Bruno Fernandes fra Sporting til Manchester United
Note
: Skulle Pogba forlade Manchester, har United dog allerede fået øje på en potentiel afløser. Bruno Fernandes, der har leveret 15 mål og 11 assist på 27 kampe i den portugisiske liga i denne sæson, skulle stå højt på ønskelisten.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: A Bola

Diego Godin fra Atletico Madrid til Inter
Note
: Diego Godin har kontraktudløb i Atletico Madrid til sommer, og han har længe været rygtet på vej til Inter. Den handel skulle også være 90 procent sikker, skriver ESPN.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: ESPN

Milan Skriniar forlænger med Inter
Note
: Milan Skriniar har imponeret i Inter, og den slovakiske forsvarsspiller har været meldt på vej til Manchester United eller FC Barcelona. Det ser dog ikke ud til at ske, og i stedet forlyder det, at han vil forlænge med Inter.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Jan Oblak fra Atletico Madrid til Manchester United
Note:
Det vil ikke være med Manchester Uniteds gode vilje, men det kan ikke desto mindre ende med et salg af David de Gea denne sommer. Skulle det ske, har de allerede udset sig en afløser i Atletico Madrids Jan Oblak. Den 26-årige slovenske keeper har gjort det fremragende i La Liga siden han tog over i Atletico Madrid fra Thibaut Courtois i 2014.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

Saúl Ñíguez fra Atletico Madrid til Manchester City, Manchester United eller FC Barcelona
Note:
Saúl Ñíguez har gennem flere år spillet en vigtig rolle på Atletico Madrids midtbane, men skulle nu være klar til at forlade spanske hovedstadsklub. Både Manchester City, Manchester United og FC Barcelona holder øje med den midtbanespillerens situation, men skal forvente at betale op mod 1,1 mia. kroner for den 24-årige midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

David Neres fra Ajax til Liverpool
Note:
Selvom Liverpool i forvejen har en farlig fronttrio med Salah, Mané og Firmino, kigger Jürgen Klopp alligevel efter forstærkninger til den forreste kæde. Det har han fundet i Ajax, hvor David Neres har spillet en flot sæson. Men også Everton, PSG og Borussia Dortmund har fået øjnene op for den 22-årige brasilianer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Nathaniel Clyne fra Liverpool til West Ham
Note: Nathaniel Clyne lader ikke til at have en fremtid hos Liverpool, og er i øjeblikket udlejet til Bournemouth for resten af sæsonen. Men han skal finde en ny arbejdsgiver til næste sæson, og her står West Ham angiveligt klar til at hente den engelske back.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...