• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs (opdat.): Zidane vil lokke Liverpool-profil til Madrid

Der er stadig fuld gang i transfervinduet, og du får de varmeste rygter fra de største ligaer lige her

Af tipsbladet.dk

Danny Rose forlader næppe Tottenham
Note: 
Forsvarsspilleren er fortsat en del af Mauricio Pochettinos planer og forlader tidligst Tottenham til januar. Tottenham hentede ellers 19-årige Ryan Sessegnon i Fulham, inden transfervinduet lukkede i England.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Football London

Tottenham dropper Dybala-interesse
Note: 
Det lykkedes ikke Tottenham at hente Juventus' Paulo Dybala, inden det engelske transfervindue lukkede, og derfor har London-klubben valgt at droppe jagten på den argentinske kantspiller.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Sadio Mané til Real Madrid
Note: 
Zinedine Zidane er vild efter at hente den senegalesiske kantspiller, og Real Madrid-manageren har angiveligt været i kontakt med Mané for at høre, om der skulle være en mulighed for, at han kan lokkes til Spanien.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Soccer Link

Tiémoué Bakayoko til AS Monaco
Note: 
Bakayoko formåede aldrig at imponere i Chelsea, og intet tyder på, at det ændrer sig i denne sæson. AS Monaco arbejder derfor på at leje franskmanden, som tidligere har optrådt for klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Alexis Sánchez fra Manchester United til Juventus, Napoli eller AC Milan
Note:
Den chilenske kantspiller er stadig at finde i Manchester United, hvor han har haft et mildest talt skuffende ophold, og nu vil han gerne tilbage til Italien, hvor han tidligere har haft stor succes i Udinese inden sit skifte til FC Barcelona. De tre storklubber Juventus, Napoli og AC Milan står angiveligt klar med åbne arme.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Daily Mail

Philippe Coutinho fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain
Note:
Lige nu bliver Philippe Coutinhos navn oftest nævnt i samme forbindelse som Neymars, da han muligvis kan indgå som en del af handlen, som skal sende sidstnævnte tilbage til Barcelona i bytte for landsmanden Coutinho og en pose penge. Men selv hvis en handel med Neymar ikke bliver til noget, vil PSG stadig overveje at gå efter Coutinho, som har skuffet i sin tid på Camp Nou.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

Mesut Özil fra Arsenal til D.C. United
Note:
Rygtet om skifte til USA er dukket op flere gange i løbet af sommeren, og en handel kan nu være rykket tættere på. Özils agent har angiveligt været i den amerikanske hovedstad for at forhandle om den tyske stjernes skifte til D.C. United. Her skal han erstatte en anden tidligere Premier League-stjerne, Wayne Rooney, som til vinter vender hjem til England.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Washington Post

Marcos Rojo fra Manchester United til Fenerbahçe
Note:
Efter indkøbet af Harry Maguire er vejen til spilletid blevet lang for Marcos Rojo, der kæmper med Victor Lindelöf, Chris Smalling, og Phil Jones og pladsen ved siden af den store englænder. Derfor står tyrkiske Fenerbahçe klar til at gøre ham til forsvarsmakker med deres danske nyindkøb, Mathias ’Zanka’ Jørgensen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Daily Mirror

Leroy Sané fra Manchester City til Bayern München
Note:
Selvom Leroy Sané har pådraget sig en slem skade, som holder ham ude i op til syv måneder, og at Bayern München har hentet Ivan Perišić til samme plads, har den tyske gigant ikke opgivet håbet om at få Manchester City-stjernen til klubben. De overvejer stadig at indlede forhandlinger med de engelske mestre om en transfer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bild

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...