• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs: Mathias Zanka Jørgensen enig med storklub

Dagens rygtebørs er klar med de varmeste rygter fra Europas største ligaer

Af tipsbladet.dk

Wilfried Zaha fra Crystal Palace til Napoli
Note:
Det har længe lignet, at Wilfried Zaha ville fortsætte i Premier League, hvis han forlader Crystal Palace, hvor særligt Arsenal har været ivrige efter at hente ham til klubben. Men nu melder også italienske Napoli sig ind i kampen om den 26-årige ivorianer, som de er villige til at betale op til 490 millioner kroner for.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Leroy Sané fra Manchester City til Bayern München
Note:
Bayern Münchens interesse i Manchester City er mere end bare en offentlig hemmelighed, men først nu begynder den tyske storklub for alvor at rykke på den 23-årige tysker. De har angiveligt sendt det første bud afsted til Manchester City, og har også fremlagt et udkast til en kontrakt til offensivspilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Daniela Rugani fra Juventus til Arsenal
Note:
I jagten på forstærkning til forsvaret kigger Arsenal mod Italien, hvor Daniele Rugani i forvejen ikke stod først i køen i Juventus, og særligt ikke efter Matthijs de Ligts ankomst kan se frem til oceaner af spilletid. The Gunners har efter sigende tilbudt at leje den italienske center back i de kommende to sæsoner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta dello Sport via the Sun

Shkodran Mustafi fra Arsenal til AS Roma
Note:
Samtidig skal Arsenal være villige til at slippe en af klubbens nuværende forsvarsspillere. Shkodran Mustafi har lignet en spiller på vej til AS Roma, men italienerne har endnu ikke sendt et bud afsted på den tyske 27-årige tysker, som Arsenal dog stadig håber at komme af med.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Romanews via Daily Star

Reinier Jesus fra Flamengo til Everton
Note:
Everton ser ud til at have slået lokalrivalen Liverpool i kampen om Flamengos stortalent Reinier Jesus, som forventes at koste cirka 300 millioner kroner. Også Real Madrid og AC Milan har været meldt interesseret i den kun 17-årige Jesus.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Star

Mathias Zanka Jørgensen fra Huddersfield til Fenerbahce 
Note
: Flere tyrkiske medier melder, at Mathias "Zanka" Jørgensen er nået til enighed med Fenerbahce om sine personlige vilkår, og dermed har den danske landsholdsspiller taget et stort skridt mod et skifte til den tyrkiske storklub. De to klubber mangler dog fortsat at blive enige om en transfersum.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: CNN Türk

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...