• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs: Chelsea holder øje med Leipzig-spids

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Så er vi endnu engang klar til at give dig en omgang brandvarme rygter fra de største ligaer

Af tipsbladet.dk

Domogaj Vida fra Besiktas til Aston Villa
Note: Aston Villa er blandt en række af klubber, der forhandler med Besiktas omkring kroatiske Domogaj Vida. Watford kædes også sammen med den 30-årige forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Turkish Football

Moise Kean fra Everton til Bologna (lejeaftale)
Note: For den tidligere Juventus-angriber har opholdet i England og Everton indtil videre været én stor nedtur, og det er efter sigende en mulighed, at Moise Kean vender tilbage til Italien allerede til januar. Bologna skulle stå klar til at hente den unge angriber på en lejeaftale.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Hwang Hee-chan fra Red Bull Salzburg til Wolves
Note: Spillere fra Red Bull Salzburg er i høj kurs i disse dage. Erling Haaland har efter sigende været til samtaler i både RB Leipzig og Dortmund, og Takumi Minamino meldes tæt på Liverpool. Nu har Wolves angiveligt meldt sig ind i kampen om sydkoreanske Hwang Hee-chan.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Timo Werner fra RB Leipzig til Chelsea
Note: Chelsea har sendt scouts til Tyskland for at overvære RB Leipzigs Timo Werner. Klubben har fået ophævet sin transferkarantæne og skulle desuden have et godt øje til 23-årige Moussa Dembele fra franske Lyon.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Læs også:Chelsea forlænger med AC-konkurrent

Evander fra FC Midtjylland til Galatasaray
Note
: Ifølge det tyrkiske medie Ajansspor er den tyrkiske topklub interesseret i brasilianske Evander. Angiveligt skal klubben flere gange have spejdet FC Midtjylland-profilen, og Galatasarays scouts kan lide det, de har set.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Ajansspor 

Erling Braut Håland fra Red Bull Salzburg til Borussia Dortmund
Note:
Næsten samtlige europæiske storklubber har lagt mærke til den 19-årige nordmands 28 mål i 22 kampe i denne sæson, og et skifte til en større klub end RB Salzburg virker oplagt. Nu har Håland efter sigende være fløjet til Dortmund, hvor han holdt indledende samtaler med den tyske storklub.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Ruhr Nachrichten

Sander Berge fra Genk til Napoli
Note:
Håland er ikke den eneste nordmand, der imponerer i Europa. Liverpool har længe ligget lunt i svinget til at hente den 21-årige midtbanespiller Sander Berge, men nu lader Napoli til at have overhalet Liverpool indenom i kampen om den norske landsholdsspillers underskrift. Genks præsident indrømmer nemlig, at have snakket med Napoli om en transfer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calcio Napoli 24

Kai Havertz fra Bayer Leverkusen til Manchester United
Note:
Ole Gunnar Solskjær gør klar til at finde den helt store pengepung frem til januar, hvor han har udset sig Bayer Leverkusens kun 20-årige offensivstjerne Kai Havertz som et stort transfermål. Manchester United får dog stor konkurrence fra klubber som FC Barcelona, Liverpool, Real Madrid og Bayern München i kampen om det tyske gigatalent.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bild via Express

Læs også:Bayern ånder lettet op: Coman slipper med mindre skade

Wilfried Zaha fra Crystal Palace til Chelsea
Note:
Chelseas transferforbud er ophævet, og klubben gør klar til at spendere i vinterens transfervindue. Her har manager Frank Lampard udset sig Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha som et af de første indkøb.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Olivier Giroud fra Chelsea til Inter eller Atletico Madrid
Note:
De minimale mængder spilletid får med al sandsynlighed Olivier Giroud til at forlade Chelsea, når muligheden byder sig, og måske muligheden dukker op i Italien eller Spanien. I hvert fald holder både Inter og Atletico Madrid angiveligt øje med den 33-årige franske angribers situation på Stamford Bridge.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football.London

Carlos Vela fra Los Angeles FC til FC Barcelona
Note:
Mens tiden i Premier League ikke var den største succes, har Carlos Vela til gengæld banket mål ind på samlebånd i USA. Det har fået FC Barcelona til at overveje, om de skal give den 30-årige mexicaner endnu en chance i en af Europas store ligaer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

Læs også:Pedro: Barca-comeback er en mulighed

Læs også:Rodgers beroliger Leicester-fans: Vi sælger ikke nogen

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Liverpool og Manchester City kæmper om stortalent

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...