• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs: Manchester United vil hente engelsk wonderkid

Foto: Getty Images

Vi har opdateret rygtebørsen på en intens torsdag på transfermarkedet, hvor tingene virkelig begynder at spidse til.

Af tipsbladet.dk

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note:
Manager Ole Gunnar Solskjær har udset sig fremtidens stjerne i Manchester United, og han er englænder - men spiller i Tyskland. 19-årige Jadon Sancho har for alvor skudt sig ind på den internationale scene, og Solskjær gør klar til at foretage storkøbet næste sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: London Evening Standard

Tiémoué Bakayoko fra Chelsea til AS Monaco
Note:
Der lader absolut ikke til at være en fremtid for Tiémoué Bakayoko, og Chelsea er derfor klar til at slippe ham. Nu er den franske midtbanespiller angiveligt blevet enige med AS Monaco om en lejeaftale for indeværende sæson, som skal sigt skal munde ud i et permanent skifte, som vil sende cirka 260 millioner til Chelsea.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: RMC Sport via The Sun

Timo Werner fra RB Leipzig til Liverpool
Note:
Han har fornyligt forlænget sin kontrakt med RB Leipzig, men Timo Werner vil alligevel ikke afvise at prøve lykken i udlandet. Liverpool har været meldt meget interesseret i den tyske angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Keylor Navas og Alphonse Areola i byttehandel
Note: En stor byttehandel kan være på vej mellem Real Madrid og PSG. Keylor Navas gider ikke længere at stå i skyggen af Courtois i Real Madrid, og keeperen er angiveligt enig med PSG. Den anden vej vil man angiveligt sende Alphonse Areola, der ikke har problemer med at være andetvalg på Bernabeu.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: AS

Kenedy fra Chelsea til Sassuolo
Note: Der er ikke udsigt til det helt store i Chelsea for Kenedy, der nu er på vej til Serie A og Sassuolo. Her skal man bruge en erstatning for Rogerio, der er ude med en længere skade, og Chelsea-brasilianeren ligner løsningen.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Neymar fra PSG til FC Barcelona
Note: Interessant nyt i sagaen denne torsdag. Nu ser klubberne ifølge flere medier ud til at være enige, men der forhandles stadig om, hvilke Barcelona-spillere der skal til PSG som led i handlen. Ousmane Dembele og Ivan Rakitic er nogle af de navne, der nævnes i den forbindelse.
Sandsynlighed: Neymar (Over middel), Dembele (Middel), Rakitic (Under middel)
Kilde: L'Equipe, Le Parisien, Mirror og RAC1

Emiliano Rigoni fra Zenit til Sampdoria
Note: Sampdoria er tæt på at hente Emiliano Rigoni i Zenit på, hvad der i første omgang bliver en lejeaftale. Efter et år kan Serie A-klubben købe ham for et sted mellem 50 og 60 millioner danske kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Nacho Monreal fra Arsenal til Real Sociedad
Note: Arsenals Nacho Monreal har i noget tid været rygtet til Spanien, og det ser ikke helt usandsynligt ud. Real Sociedad er meget interesseret i en aftale på falderebet af transfervinduet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Evening Standard

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...