• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs (opdat.): Liverpool-stopper på vej til Bundesligaen

Vi zoomer ind på de seneste rygter fra transfermarkedet, hvor der stadig er godt med aktivitet.

Af tipsbladet.dk

Keylor Navas fra Real Madrid til Paris Saint-Germain
Note: Rygterne om Navas' skifte fra de spanske hovedstadsklub til den franske har fået nyt liv. Tidligere på sommeren så det ellers ud til, at skiftet ikke ville blive en realitet, fordi Real Madrid ikke ønskede at sælge målmanden, men nu forlyder det, at de har indvilliget i at finde en ny klub til Navas, der ønsker fast spilletid. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Dejan Lovren fra Liverpool til Bayern Leverkusen
Note: Den kroatiske forsvarsspiller er angiveligt på blokken i den tyske klub, eftersom hans skifte til Roma endte med at gå i vasken. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: BILD

Raphinha fra Sporting til Fiorentina
Note: Fiorentina hentede senest Franck Ribery til klubben, men man er ikke færdige med at handle denne sommer. Nu jagter Serie A-mandskabet Sporting-wing Raphinha.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Gianluca Di Marzio.

Bruno Fernandes fra Sporting til Real Madrid
Note: Sporting er klar til at sende 24-årige Bruno Fernandes afsted til Real Madrid, mens prisen stadig er god. Man mener at kunne få i omegnen af 600 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Edin Dzeko til at blive i AS Roma
Note: AS Roma smider nu et nyt kort ind i kampen for at holde Edin Dzeko i klubben. Dzeko er af holdkammeraterne blevet tilbudt en rolle som anfører. En aftale med Inter spøger dog stadig.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Roma TV

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note: Det engelske transfervindue er lukket, men Manchester United er klar til at gøre Sancho fra Dortmund til den vigtigste prioritering i januar-vinduet. Man er klar med monsterbud på 900 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Victor Wanyama fra Tottenham til Club Brügge
Note: Tottenham holder lige nu møder med Club Brügge omkring en mulig aftale med Victor Wanyama. I London vil Spurs gerne have et sted mellem 80 og 100 millioner for midtbanespilleren.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Telegraph

Federico Chiesa til at blive i Fiorentina
Note: Juventus vil meget gerne lande en aftale, men Fiorentina siger nej.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...