• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs: Tysk stjernefrø har fire engelske bejlere

Foto: Getty Images

Tipsbladet bringer dig hver dag rygter fra de store internationale ligaer.

Af tipsbladet.dk

Ricky Jade-Jones fra Peterborough til Manchester United, Tottenham eller Liverpool
Note: Der er rift om Ricky Jade-Jones, som i en alder af 18 år har spillet en enkelt kamp for Peterboroughs førstehold. Både Manchester United, Tottenham og Liverpool vil have den unge midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Massimiliano Allegri eller Nuno Espirito Santo til Arsenal
Note: Arsenal er begyndt at gøre afløserne for Unai Emery klar. Hvis spanieren ikke vender tingene i Arsenal inden længe, vil London-klubben forsøge at kapre enten den tidligere Juventus-manager, Massimiliano Allegri, eller Wolves-manager, Nuno Espirito Santo.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Telegraph

Caglar Soyüncü fra Leicester til Arsenal eller Manchester City
Note: Arsenal og Manchester City er blevet kædet sammen med Caglar Soyüncü fra Leicester, og tyrkerens agent har udtalt, at det er naturligt med interesse, når han har leveret, som det er tilfældet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Radyospor

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Massiv interesse for purung brasilianer

Kai Havertz fra Leverkusen til Manchester United, Liverpool, Chelsea eller Manchester City
Note: Syv førende europæiske klubber skulle være med i kampen om 20-årige Kai Havertz, og fire af disse er fra England. Både Manchester United, Liverpool, Chelsea og Manchester City er en del af kampen om Leverkusen-profilen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Toby Alderweireld til at forlænge med Tottenham
Note: Ifølge det engelske medie Sky Sports skulle Mourinho være ydest interesseret i at beholde Alderweireld, ligesom belgieren skulle være indstillet på at forlænge med klubben. Snakken om forlængelse kommer i kølvandet på, at Inter skulle have forhørt sig på forsvarsspilleren. Men nu kan det altså ligne, at han bliver i London
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Jadon Sancho fra Dortmund til Real Madrid eller Barcelona
Note: Længe har den unge englænder været rygtet væk fra Dortmund, hvor især Manchester United har været det store samtaleemne. Ifølge det engelske medie Star, peger pilen nu i en anden retning, og det er lidt mere syd på. Mediet beretter nemlig, at de mener at vide, at Sanchos førstevalg vil være at komme til Spanien og La Liga.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Dailystar

Læs også:Søndagens rygtebørs: Frustreret Liverpool-spiller tager til PL-konkurrent

Fabio Borini fra AC Milan til Crystal Palace
Note: Den tidligere Liverpool og Southampton angriber Fabio Borini ligner en mand, som ikke er at finde i Milan meget længere. Derfor går rygterne naturligvis på, hvor italieren lander henne, og det kan ligne, at en tilbagevenden til Premier League er under opsejling. Sky Sports skriver nemlig, at Crystal Palace er interesseret i angriberen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Pierre-Emerick Aubameyang fra Arsenal til Barcelona
Note: Det kører ikke for Arsenal i øjeblikket og udover rygtet om et snarligt trænerskifte, jamen så lurer der også rygter om afgang fra nogle af de største stjerner på holdet - blandt andet Aubameyang. Den lynhurtige angriber rygtes nemlig til det spanske, hvor Barcelona skulle have interesse i at få en spiller, der kan øge konkurrencen på den centrale angriber-position, hvor Suarez til dagligt slår sine folder.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal.com

Læs også:Tysk stjernefrø om Bayern-rygter: Med dem kan man ikke gå galt i byen

Læs også:Atlético-stjernefrø vinder Golden Boy

Læs også:Purunge Manchester United tabte i Kazakhstan

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...