• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs (opdat.): Italiensk midtbanespiller rykker til Monaco

Foto: Getty Images

Så er vi klar med dagens rygtebørs, der som altid har de bedste rygter fra hele Europa

Af tipsbladet.dk

Callum Hudson-Odoi forlænger med Chelsea
Note
: Den unge brite har været sat I forbindelse med et skifte til Bayern München, men nu skulle han være klar til at skrive under på en kontraktforlængelse med Chelsea.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Football.London

Dani Ceballos vender tilbage til Real Madrid til sommer
Note
: Dani Ceballos har fået en god start i Arsenal, men de skal ikke forvente at holde på midtbanespilleren længe. Real Madrid vil ikke sælge ham, og de vil have ham tilbage, når lejekontrakten udløber til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon

Leroy Sane fra Manchester city til Bayern München
Note
: Bayern München har ikke opgivet jagten på tyske Leroy Sane fra Manchester City, og de vil igen forsøge at hente ham næste sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Claudio Marchisio til AS Monaco
Note
: Claudio Marchisio forlod Zenit efter én sæson, og Juventus-legendens fremtid kan være i fyrstedømmet Monaco. AS Monaco og Marchisio skulle være enige om en etårig kontrakt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sport Mediaset

Christian Eriksen fra Tottenham til Atletico Madrid
Note:
Det blev ikke til det forventede sommerskifte for Christian Eriksen, hvor flere klubber ellers på rygtebasis var interesseret i den danske stjerne. En af de klubber var spanske Atletico Madrid, som angiveligt stadig er lune på Tottenhams kreatør, som de vil lægge et stort bud på, når transfervinduet åbner igen til januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

David de Gea, Eric Bailly, og Nemanja Matić fra Manchester United til Juventus
Note:
Juventus har udset sig ikke bare én, men hele tre spillere fra Manchester United, som de vil hente til Italien næste sommer. Det drejer sig om stjernekeeperen David de Gea, forsvarsspilleren Erik Bailly og midtbanekrigeren Nemanja Matić.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror via Gazzetta Dello Sport

Mario Mandžukić fra Juventus til West Ham
Note:
Der ser absolut ikke ud til at være en fremtid for Mario Mandžukić i Juventus, som allerede prøvede at slippe af med kroaten i sommerens transfervindue. Det lykkedes ikke, men til januar skulle West Ham stå klar til at hente den 33-årige angriber til Premier League.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Lucas Moura fra Tottenham til FC Barcelona
Note:
Efter en række vigtige mål og flotte præstationer henover foråret for Tottenham, særligt i Champions League, var Lucas Moura blevet et emne hos den spanske gigant FC Barcelona. De ville gerne have hente den hurtige kantspiller denne sommer, men ville ikke betale Tottenham de 370 millioner kroner, de krævede for brasilianeren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

César Azpilicueta fra Chelsea til Real Sociedad eller Athletic Bilbao
Note:
César Azpilicueta bliver presset af unge Reece James i kampen om højre back, og skulle Chelsea-kaptajnen miste sin startplads, står to klubber i form af Real Sociedad eller Athletic Bilbao klar til at hente den 30-årige spanier til hjemlandet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...