• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs (opdat.): Stortalent foretrækker Real Madrid frem for Barca

Foto: Carlos Rodrigues/Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

João Félix fra Benfica til Real Madrid
Note:
Der er næppe en storklub i Europa, der ikke ønsker at hente den portugisiske megatalent João Félix, men den 19-årige angriber har selv en foretrukken klub. Han vil angiveligt hellere skifte til Real Madrid frem for nogle af de øvrige bejlere, der blandt andre tæller FC Barcelona, Atletico Madrid og Manchester United.
Kilde: Don Balon
Sandsynlighed: Under middel

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Manchester United
Note:
Manchester United er vilde efter at hente Aaron Wan-Bissaka, men de skal have den store pengepung frem for at få handlen igennem. Crystal Palace kræver nemlig hele 50 millioner pund, cirka 420 millioner kroner, for den 21-årige engelske forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sport

Emerson Palmieri fra Chelsea til Juventus
Note:
Det er aldrig blevet til det store gennembrud i Chelsea for Emerson Palmieri, og derfor kan den brasiliansk/italienske forsvarsspiller være på vej videre i karrieren. Juventus står angiveligt klar, men Emerson selv er tøvende med at forlade Stamford Bridge.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Mateo Kovačić fra Real Madrid til Inter Milan
Note:
Chelsea har besluttet sig for ikke at gøre brug af købsoptionen på den kroatiske midtbanespiller, og han ser heller ikke ud til at have en fremtid i Real Madrid, som fortsat ejer ham. Til gengæld ser italienske Inter ud til at være ganske ivrige efter at få fingrene i Kovačić i løbet af sommerens transfervindue.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

Matthijs de Ligt fra Ajax til Paris Saint-Germain
Note:
Det er efterhånden ingen hemmelighed, at den unge stopper er ombejlet, men nu ser det pludselig ud til, at destinationen bliver Paris. I hvert fald skulle spillerens agent Mino Raiola have mødtes med PSG-sportsdirektør Antero Henrique om en transfer. Raiola kalder det fake news, men franskmændene har uden tvivl taget kontakt. Klubberne skulle ligeledes være nået til enighed om en pris på 75 millioner euro.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: RMC Sport

Dejan Lovren fra Liverpool til AC Milan
Note:
Kun 18 optrædener blev det til i den forgangne sæson for Lovren, som efter en skadesperiode faldt bag Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip i hierarkiet. Endnu har Milan ikke givet et konkret bud, men det skulle ske, når trænersituationen kommer helt på plads.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Antoine Griezmann fra Atletico Madrid til Manchester United
Note:
I et sidste forsøg på at lokke den målfarlige franske stjerne til klubben vil Manchester United komme med et bud, der løber op i mere end 95 millioner pund. Egentlig troede man, at Griezmann var på vej til Barcelona, men endnu er der intet sket, og det får andre interessede parter som netop Manchester United og Paris Saint-Germain til at give det et skud.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Jamaal Lascelles fra Newcastle United til Lazio
Note:
Rom-klubben har set sig lune på Newcastle-kaptajnen, som har spillet en stærk sæson i det centrale forsvar. Den 25-årige englænder er af naturlige årsager en ombejlet herre, og i Lazio ser de meget gerne, at Lascelles kommer til klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Il Messaggero

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...