• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tottenham dropper Gattuso: Fans rasede over kontroversielle udtalelser

Foto: Getty Images

Den tidligere Milan- og Napoli-cheftræner Gennaro Gattuso blev torsdag kædet kraftigt sammen med Tottenham, men London-klubben har nu droppet idéen om at ansætte italieneren.

Af gram

Tottenham fyrede José Mourinho den 19. april, men her to måneder senere har Pierre-Emile Højbjergs klub stadig ikke fundet en ny cheftræner. 

Torsdag blev den tidligere Milan-stjerne Gennaro Gattuso kædet kraftigt sammen med Tottenham, efter at italieneren havde valgt at stoppe i Fiorentina efter blot 23 dage. Fredag har både The Athletic og Sky Sports dog skrevet, at Gattuso med sikkerhed ikke bliver Tottenhams næste cheftræner. 

- Tottenhams langtrukne jagt på en ny cheftræner fortsætter, efter at klubben fra det nordlige London har besluttet, at man ikke ansætter Gennaro Gattuso til at overtage den ledige stilling, lyder det således fra The Athletic. 

Ifølge The Athletic kom Gennaro Gattuso pludselig i spil torsdag, efter at Tottenhams dialog med den tidligere Roma-cheftræner Paulo Fonseca var brudt sammen. Torsdag formiddag valgte Gattuso således, ganske overraskende, at forlade jobbet som Fiorentina-cheftræner, selvom han blev ansat i Firenze-klubben så sent som i slutningen af maj.

The Athletic skriver, at Tottenham efterfølgende var i kontakt med den 43-årige Gennaro Gattuso, der i maj stoppede som Napoli-cheftræner.

Kontroversielle udtalelser medførte modvilje blandt fansene
London-klubben valgte dog, at man ikke vil ansætte Gennaro Gattuso. Ifølge The Athletic viste mange Tottenham-fans en stor modvilje mod en potentiel Gattuso-ansættelse. Fansene var angiveligt imod Gattuso på grund af en række tidligere udtalelser, som italieneren angiveligt er kommet med, om kvinders rolle i fodbold, racisme og homoseksuelles ret til ægteskab.

The Athletic skriver, at Gennaro Gattuso er det seneste navn i en længere række af trænere, som Tottenham angiveligt har været i dialog med. Inden Gattuso og Fonseca har London-klubben således været i kontakt med Mauricio Pochettino, Antonio Conte og Hansi Flick. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...