• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tottenham i dialog med eks-Chelsea-boss efter Mourinho-fyring

Foto: Getty Images

Tottenham leder efter en ny cheftræner, og London-klubben har angiveligt tilbudt Maurizio Sarri jobbet som José Mourinhos afløser.

Af gram

Julian Nagelsmann er af bookmakerne blevet udråbt som favorit til at afløse José Mourinho, der mandag blev fyret i Tottenham. 

Men ifølge Football Italia kan Mourinho faktisk meget vel blive afløst af en italiener. Football Italia skriver således, at Tottenham har været i kontakt med Maurizio Sarris agent, Fali Ramadani, efter mandagens fyring af José Mourinho. 

Stadig på kontrakt i Juventus
Maurizio Sarri er stadig på kontrakt i Juventus frem til juni 2022, men Torino-klubben kan komme af med italieneren inden næste sæson ved at betale ham en kompensation på knap 20 millioner kroner inden udgangen af april. 

Sarri blev fyret i Juventus sidste sommer, da de italienske mestre blev slået ud af Champions League af Lyon. Sarri har i de seneste uger været rygtet til blandt andet Roma og Napoli, men nu forlyder det altså, at italieneren kan være på vej tilbage til Premier League, hvor han tidligere har trænet Chelsea.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...