• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tottenham leverer kæmpe hint om Bales fremtid

Foto: Getty Images

Gareth Bale leverede onsdag en meget overbevisende præstation, da Wales slog Tyrkiet med 2-0 i Aserbajdsjan. Et tweet fra Tottenham indikerer dog i den grad, at Bale er færdig i London-klubben.

Af gram

Alt tyder på, at Gareth Bale har spillet sin sidste kamp for Tottenham. 

Den walisiske stjerne udtalte i foråret, at hans plan er at tage tilbage til Real Madrid i næste sæson, og onsdag kom Tottenham så med et meget stort hint om, at man ikke kommer til at forlænge lejeaftalen med Gareth Bale. 

Inden Wales' EM-kamp mod Tyrkiet udsendte Tottenham således et tweet, der klart indikerer, at Bale ikke fortsætter i London-klubben. Tottenham ønskede således Joe Rodon og Ben Davies held og lykke i opgøret mod tyrkerne i en grafik, som klubben delte på Twitter, mens Bale var fuldstændigt fraværende.

Ifølge football.london har Bale tidligere indgået i Tottenhams EM-indhold på sociale medier, og mediet anser lejesvendens fravær som en klar indikation på, at hans tid i Tottenham er slut, når lejeaftalen udløber den 30. juni.

Optimistisk Ancelotti
Zinedine Zidanes afløser i Real Madrid, Carlo Ancelotti, udtalte kort efter sin ansættelse, at Gareth Bale 'kan få en forrygende sæson' i Real Madrid i næste sæson, hvis waliseren kommer tilbage.

Gareth Bale viste onsdag glimt af tidligere tiders storhed, da han førte Wales til en 2-0-sejr over Tyrkiet, som formentligt sender waliserne i 1/8-finalen. Bale brændte godt nok et straffespark, men leverede to assister.

Gareth Bale scorede i denne sæson 16 mål i 34 kampe for Tottenham. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...