• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tottenham-stjerne til Mourinho: Jeg vil ikke arbejde sammen med dig mere

Foto: Getty Images

Forholdet mellem Tottenham-cheftræner José Mourinho og London-klubbens dyreste indkøb nogensinde, Tanguy Ndombele, er angiveligt brudt helt sammen.

Af gram

Tanguy Ndombele blev sidste sommer Tottenhams dyreste spiller nogensinde, men franskmandens første sæson i London-klubben har været alt andet end succesfuld.

Tottenham-cheftræner José Mourinho har i flere omgange udtalt sig kritisk om midtbanespilleren, der har været meget skadet, og desuden er blevet anklaget for at virke uengageret.

Læs også: Mourinho: Derfor sagde jeg ikke farvel til Inter-truppen

Holdkammerater forsøgte at mægle
Og nu forlyder det så, at forholdet mellem Tanguy Ndombele og José Mourinho er brudt helt sammen. Således reporterer den franske journalist Julien Maynard fra mediet TF1, at Ndombele under et møde i denne uge har meddelt Mourinho, at han ikke længere at arbejde sammen med portugiseren.

Det forlyder, at flere Tottenham-spillere har forsøgt at mægle og insistere på, at franskmanden gør det fint til træning. Alligevel er kommunikationen mellem Ndombele og Mourinho brudt helt sammen.

Ndombele, der kostede Tottenham 450 millioner kroner, har siddet på bænken i Tottenhams to seneste kampe mod Manchester United og West Ham.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...