• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tottenham-stjerner vrede over sviner fra Mourinho

Foto: Getty Images

José Mourinho kastede søndag sine spillere under bussen, efter skuffelsen mod Newcastle. Og det er angiveligt ikke faldet i god jord.

Af gram

Der er tilsyneladende dårlig stemning i Tottenham, efter at London-klubben søndag smed en 2-1-sejr i slutminutterne af udekampen mod Newcastle. 

Newcastle fik således udlignet til 2-2 til sidst i kampen, og dermed smed Pierre-Emile Højbjerg og kompagni chancen for at rykke op på fjerdepladsen i Premier League-tabellen. Og efter slutfløjtet blev José Mourinho så spurgt, hvorfor Tottenham ofte indkasserer sent i kampene, når portugiseren traditionelt har været kendt for sin evne til ast fastholde smalle føringer. 

- Samme træner, andre spillere, lød det korte svar, ifølge Daily Mail, fra José Mourinho, der altså valgte at give sine spillere skylden. 

Alderweireld og Aurier udeladt
Og ifølge Daily Mail har José Mourinhos bemærkninger gjort Tottenham-spillerne 'vrede'. 

- Spillerne var også forundrede over Mourinhos påstand om, at forsvarsspilleren Toby Alderweireld havde misset to dages træning inden kampen. Den belgiske landsholdsspiller var ikke engang på bænken i opgøret på St. James Park, hvilket medførte spørgsmål om forsvarsspillerens fravær, skriver Daily Mail. 

Efter kampen blev José Mourinho således spurgt, hvorfor Toby Alderweireld og Serge Aurier ikke var udtaget. 

- De var fysisk klar, men de mødte først til træning i går (lørdag, red.). De tog afsted med deres landshold, og de blev ikke coronatestet i tide til at deltage i træningen hverken torsdag eller fredag. De kom først i går, lød svaret fra Mourinho. 

Fotograferet under torsdagens træning
Ifølge Daily Mail blev Alderweireld dog testet allerede onsdag, hvor belgieren vendte tilbage til London. Ifølge avisen er der samtidig billeder, der beviser, at belgieren befandt sig på træningsbanen torsdag.

Ifølge Daily Mail er Alderweireld selv 'forvirret' over Mourinhos udtalelse, og belgieren ønsker angiveligt at få en forklaring. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...