• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tottenham tilbyder engelsk stjerne til spansk storklub

Foto: Getty Images

Tottenham er angiveligt klar til at sende Dele Alli til Real Madrid som en del af Gareth Bale-aftalen.

Af gram

Tottenham er nået til enighed med Real Madrid om et køb af Sergio Reguilon og en lejeaftale for Gareth Bale

Og ifølge den engelske avis The Telegraph har Tottenham i forhandlingerne også tilbudt at sende Dele Alli til Real Madrid.

Læs også: Tottenham når til enighed med Real Madrid om venstreback og Bale

Er ikke Mourinhos favorit
Den 24-årige Dele Alli havde ikke den bedste sæson i Tottenham i sidste sæson, og englænderen kan altså nu være på vej væk fra London-klubben.

Ifølge The Telegraph er Real Madrid interesseret i en aftale, hvor spanierne betaler 50 procent af Gareth Bales løn og 100 procent af Dele Allis løn. Det vides ikke, om Tottenham vil gå med til dette. 

The Telegraph skriver, at Gareth Bale tjener 4,8 millioner kroner om ugen i Real Madrid. Men Tottenham kan altså slippe med at betale waliseren halvdelen af denne løn, det vil sige 2,4 millioner kroner. Hvis man kommer af med Dele Alli, kommer man samtidig af med englænderens ugeløn på 1,2 millioner kroner. Og så kan det blive økonomisk realistisk at hente Gareth Bale tilbage til Premier League. 

José Mourinho udskiftede i søndagens 1-0-nederlag til Everton Dele Alli allerede i pausen, og portugiseren har tidligere kritiseret midtbanespilleren for at være doven.

Agent bekræfter dialog
Ifølge Gareth Bales agent, Jonathan Barnett, er der lige nu forhandlinger i gang mellem Real Madrid, Tottenham og Gareth Bales lejr.

- Gareth elsker stadig Spurs. Vi er i dialog. Det er dér, han ønsker at være, lød det tirsdag fra agenten. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...