• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Transfer på vej: Arsenal byder på tidligere Brøndby-spiller

Foto: Getty Images

Arsenal meldes interesseret i Levante-spilleren Enis Bardhi, der har en fortid på Brøndbys U19-hold.

Af gram

Enis Bardhi slog ikke til på Brøndbys U19-hold, men den makedonske midtbanespiller kan nu være på vej til Premier League-klubben Arsenal.

Ifølge den spanske radiostation Onda Deportivo har Arsenal således afgivet et bud på Bardhi, der siden 2017 har spillet for La Liga-klubben Levante.

Læs også: Arsenal-bomber: Derfor har jeg ikke forlænget

Fiorentina er også interesseret
Den 24-årige Enis Bardhi har i denne sæson scoret fire mål i 26 La Liga-kampe for Levante, og det har altså vakt interesse fra flere klubber. Således er også Fiorentina og en unavngiven Bundesliga-klub angiveligt også interesseret i Bardhi, der tilbage i 2013 optrådte for Brøndbys U19-hold.

Enis Bardhi skiftede efter et halvt år i Brøndby videre til den svenske klub Prespa Birlik, inden han senere tog til den ungarske klub Ujpest.

I Arsenal er fremtiden uvis for midtbanespillere som Dani Ceballos og Matteo Guendouzi, og derfor har cheftræner Mikel Arteta altså kig på spillere, der kan styrke London-klubben på midtbanen. Ifølge Transfermarkt har Enis Bardhi en markedsværdi på 90 millioner kroner. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...