• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tre italienske storklubber kæmper om tysk verdensmester

Foto: Getty Images

Mario Götze står til at forlade Dortmund for anden gang i karrieren, og denne gang ser det ud til, at tyskeren tager til Italien.

Af gram

Efter tre år i Bayern München skiftede Mario Götze i 2016 tilbage til Dortmund, men her fire år senere står offensivspilleren igen til at forlade barndomsklubben.

Götze har således kontraktudløb i Dortmund til sommer, og ifølge Sky Germany har både AC Milan og AS Roma kig på den 27-årige tysker. Mario Götze er angiveligt selv opsat på at prøve sig selv af i italiensk fodbold. 

Læs også: Dortmund har fundet Sancho-afløser: Koster 375 millioner

Inter er også interesserede
AC Milan har tidligere været meldt interesserede i Mario Götze, og har altså nu angiveligt genoptaget interessen i tyskeren. I AS Roma ser man Götze som en oplagt afløser for Henrikh Mkhitaryan, som er lejet i Arsenal. 

Også Inter er angiveligt interesserede i at hente Mario Götze, hvis muligheden skulle opstå.

Mario Götze oplevede karrierens højdepunkt, da han i den forlængede spilletid blev matchvinder i VM-finalen mellem Tyskland og Argentina i 2014.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...