• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Eriksen som Özil-afløser? Inter vil hente uruguayaner i Madrid

Foto: Getty Images

Inter er tilsyneladende ikke helt trygge ved at bruge Christian Eriksen som defensiv midtbanespiller, og Milano-klubben vil angiveligt gerne bytte danskeren for Lucas Torreira.

Af gram

Der er blot lidt over en uge tilbage af vinterens transfervindue, og Christian Eriksens fremtid er fortsat ganske uafklaret. 

I de seneste 24 timer er det kommet frem, at Leicester kontaktede Inter i sidste uge, men at den engelske klub har droppet interessen i Eriksen, da man ikke ønsker at betale hele den danske landsholdsprofils betragtelige løn, hvilket er et ufravigeligt krav fra Inters side. 

Læs også: Inters Eriksen-besked til Leicester og Spurs: Det er alt eller intet

Tottenham er fortsat også en mulighed, men en retur for Eriksen er besværliggjort af Inters beslutning om, at Tottenham - som den eneste klub - skal betale for at leje Eriksen. 

Uruguayaner kan rykke fra Madrid til Milano
Og ifølge det italienske medie Tuttosport har denne udvikling åbnet for, at Christian Eriksen i stedet kan blive del af en byttehandel, der sender den tidligere Tottenham-profil til Arsenal. Ifølge Tuttosport arbejder mellemmænd således på en aftale, der skal sende Eriksen til Emirates Stadium. 

- Selv i kampen mod Pro Sesto valgte Antonio Conte at placere Christian Eriksen langt tilbage på banen. En rolle, som danskeren også blev tidelt i Coppa Italia-kampen i Firenze. Det ligger nu klart, at hvis danskeren bliver i Inter, så bliver det som Brozovic' reserve. Problemet, som Inter ser det, er at det kan blive meget risikabelt at bruge en spiller, der ingen erfaring har på den position, som reserve.

- Af denne årsag undersøger Inter lige nu muligheden for en byttehandel-lejeaftale, der inkluderer Christian Eriksen og Lucas Torreira. Sidstnævnte har ikke haft det store held i Atlético Madrid, hvortil han blev udlejet af Arsenal. Simeone vil ikke have noget problem med at give grønt lys for uruguayanerens afsked, og Arsenal vil med glæde tage imod danskeren, idet Özil skal erstattes. Eriksens fortid i Tottenham er ikke umiddelbart en forhindring. Mourinho er klar til at hente danskeren tilbage, men i det tilfælde kræver Inter altså en kompensation for en udlejning. 

Ifølge flere fremtrædende medier er Arsenal meget tæt på at hente Real Madrid-nordmanden Martin Ødegaard på en lejeaftale, og spørgsmålet er altså, om London-klubben har tænkt sig at gå efter endnu en kreativ midtbanespiller. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...