• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Trods opsang fra Messi: Nu er Barça-stjerne kommet i unåde hos Koeman

Foto: Getty Images

Ousmane Dembele har hang til at gøre sig selv upopulær, og trods en advarsel fra Lionel Messi er franskmanden nu også kommet i unåde hos Ronald Koeman.

Af gram

Listen over Ousmane Dembeles disciplinære problemer i Barcelona er lang, og ifølge den spanske avis Marca har franskmanden nu også formået at bringe sig i unåde hos catalanernes nye cheftræner, Ronald Koeman. 

Marca skriver således, at den 23-årige Ousmane Dembele kom for sent til mandagens træning. Franskmanden mødte således klokken 10.15, selvom mødetiden var klokken 10.00. Ronald Koeman kræver således, at Barcelona-spillerne er mødt ind en time før træningen starter. 

Læs også: Liverpool vil leje skadesplaget Barcelona-profil

Fik opsang fra Messi
Det er langt fra første gang, at Ousmane Dembele er kommet for sent eller er udeblevet fra træning eller behandling i Barcelona. I løbet af 2018/19-sæsonen var der sågar en episode, hvor Dembele ikke mødte ind til træning, fordi han havde sovet over sig. Sidste år udtalte Lionel Messi endda, at Dembele skulle til at 'tage sig sammen'.

Ifølge Marca skal Dembele ikke forvente, at han kan slippe af sted med den slags udisciplineret adfærd under Ronald Koeman, der netop er kendt for sin strenge disciplin og insisteren på, at alle følger de samme regler. 

Der er således ikke tale om en genistreg fra Ousmane Dembele, der startede på bænken i søndagens sæsonåbner mod Villareal. I øjeblikket står franskmanden bag Ansu Fati i køen til spilletid, og den 17-årige Fati scorede to gange i 4-0-sejren over Villareal. 

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...