• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tuchel er landet: Denne stjerne er Chelseas førsteprioritet nu

Foto: Getty Images

En ny æra er begyndt i Chelsea, der tirsdag ansatte Thomas Tuchel som ny cheftræner. Til sommer vil London-klubben angiveligt forsøge at hente Erling Haaland til Stamford Bridge.

Af gram

Thomas Tuchel blev tirsdag præsenteret som ny cheftræner i Chelsea, og allerede onsdag skal tyskeren stå i spidsen for London-klubben, når Wolverhampton gæster Stamford Bridge. 

Allerede tirsdag aften gennemførte Tuchel sin første træningssession, og ifølge den engelske avis Daily Mail kan tyskerens startopstilling mod Wolverhampton give nogle indikationer på hans planer for Chelsea-mandskabet.

Læs også: Chelsea bekræfter: Thomas Tuchel er ny cheftræner

Vil gå efter Haaland
Daily Mail peger på, at Thomas Tuchel ser unge spillere som Mason Mount, Reece James og Tammy Abraham som vigtige brikker i puslespillet. Avisen peger endvidere på, at Chelsea allerede inden ansættelsen af Tuchel havde udpeget Erling Haaland som en af topprioriteterne på sommerens transfermarked. 

Det er da heller ikke mere end et par uger siden, at The Athletic reporterede, at Chelsea er klar til at slå klubbens transferrekord for Dortmund-bomberen, der formentligt kommer til at koste et sted mellem en halv og en hel milliard kroner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...