• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tuchel meldes interesseret i Bayern München-stjerne

Foto: Getty Images

Niklas Süle kan være på vej væk fra Bayern München til sommer, og den tyske landsholdsspiller kan meget vel være på vej til Premier League.

Af gram

Bayern München bekræftede i weekenden, at RB Leipzig-profilen Dayot Upamecano rykker til Allianz Arena til sommer. 

Til gengæld ligger det fast, at David Alaba forlader de tyske mestre til sommer. Det meddelte østrigeren på et pressemøde tidligere på ugen. Jerome Boateng og Javi Martinez, der begge har kontraktudløb, siger også farvel. 

Og ifølge den tyske avis Abendzeitung kan også den tyske landsholdsspiller Niklas Süle være på vej væk fra Champions League-vinderne til sommer. 

Chelsea er interesseret
Ifølge Abendzeitung er der således flere klubber i Europa, der er interesseret i den 25-årige midterforsvarer. Særligt Chelsea, der for nyligt ansatte tyske Thomas Tuchel som cheftræner, har angiveligt et godt øje til Niklas Süle. 

Der er således ingen tvivl om, at der med Upamecanos ankomst i München bliver hård om pladserne i midterforsvaret, hvor også rekordindkøbet Lucas Hernandez vil banke på til en plads i Hansi Flicks startopstilling.

Niklas Süle har spillet i Bayern München siden 2017. Süle er startet inde i 10 Bundesliga-kampe i denne sæson. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...