• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Uenighed om lønnen: Milan-stjerne rygtes til engelsk topklub

Foto: Getty Images

Franck Kessié er en af stjernerne i Milan, men ivorianeren kan potentielt være på vej til engelsk fodbold, da hans kontrakt udløber næste sommer.

Af gram

Milan har allerede mistet Gianluigi Donnarumma og Hakan Calhanoglu på frie transfers denne sommer, og nu frygter Milano-klubben angiveligt, at det samme skal ske med Franck Kessié. 

Ivorianeren, der i sidste sæson scorede 13 Serie A-mål for Milan, har således kontraktudløb om 11 måneder, hvilket selvsagt ikke er en optimal situation for Simon Kjærs klub. Og ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er en forlængelse med Kessié da også et punkt, der står relativt højt på dagsordenen hos Milan-ledelsen.

Uenighed om lønnen
Ikke overraskende er det økonomien, der i øjeblikket skiller parterne ad, idet Franck Kessié ønsker en årsløn på 45 millioner kroner, mens det har været reporteret, at Milan er klar til at tilbyde knap 30 millioner. I øjeblikket ligger ivorianerens årsløn på lidt over 16 millioner kroner. 

Franck Kessié er i øjeblikket til OL i Tokyo med Elfensbenskysten, hvilket heller ikke er med til at lette forhandlingerne. Ifølge La Gazzetta dello Sport er der i Milan en del nervøsitet over situationen, idet flere Premier League-klubber, herunder Liverpool, angiveligt har vist interesse for den 24-årige offensivspiller. 

Franck Kessié har scoret 30 mål i 184 kampe for Milan siden skiftet fra Atalanta i 2017. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...