• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

United henter næppe eftertragtet målræv: Vil smadre klubbens lønstruktur

Foto: Getty Images

Både Manchester United og Manchester City har været meldt interesserede i Erling Haaland, men nordmanden kræver angiveligt en løn, der er højere end de to klubbers i øjeblikket bedst betalte spillere. Og ifølge The Athletic er ingen af de to Manchester-klubber klar til at bryde lønstrukturen for den 20-årige nordmand.

Af gram

Manchester United er blevet nævnt blandt de klubber, der angiveligt har tænkt sig at gå efter Erling Haaland til sommer, hvor den 20-årige nordmand måske forlader Dortmund. 

Men ifølge The Athletic er der meget, der tyder på, at de røde djævle ikke kommer til at gå efter Haaland. 

- Manchester United vil være varsomme med at indlede endnu en transfersaga med Dortmund i jagten på Erling Haaland, efter at klubben sidste sommer brugte 10 uger på at forhandle prisen på holdkammeraten Jadon Sancho ned, lyder det således fra The Athletic. 

- Manchester Uniteds forhandlere vil blive bedt om at vurdere, om det er en reel mulighed at hente Haaland, men de vil samtidig få besked på at melde sig hurtigt ud af forhandlingerne, hvis udgifterne viser sig at være for høje, således at klubben kan rette blikket mod andre angribere. De klubber, der jagter Haaland, er blevet informeret om, at et indkøb af nordmanden vil bryde lønstrukturen i klubber på tværs af Europa, idet agenten Mino Raiola og den 20-åriges far, Alf-Inge Haaland, fortsætter med at forberede et stort anlagt sommerskifte. 

- Det vil helt sikkert gælde for både United, men også for Dortmunds modstander i Champions League-kvartfinalen, Manchester City, idet et lønkrav, der ligger over klubbernes i øjeblikket bedst betalte spillere, er blevet kommunikeret. David De Gea, der tjener mere end 3,2 millioner kroner ugentligt, er Uniteds bedst betalte spiller, mens Kevin De Bruyne i sidste uge underskrev en ny aftale med City, der bringer belgieren op på et lignende niveau. 

- Dilemmaet for begge klubber er, hvorvidt man skal vælge at lade Haaland blive bedre betalt end holdets etablerede stjerner, idet han vil være en ny spiller i truppen, der lige vil være fyldt 21 år. Markante udbetalinger til Raiola og Haalands far er også vigtige faktorer, og så er der selvfølgelig selve transferbeløbet til Dortmund. 

Ifølge The Athletic er Harry Kane Manchester Uniteds andenprioritet, hvis man ikke kan hente Erling Haaland. Manchester United er dog angiveligt ikke klar til at betale lidt over én milliard kroner, som Tottenham angiveligt vil have for englænderen, der fylder 28 år til juni. Ifølge The Athletic er Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, desuden ikke villig til at sælge Kane til en engelsk klub. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...