• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Usikker fremtid for Mbappé: PSG melder sig ind i kampen om Haaland

Foto: Getty Images

Erling Haaland kan afløse Kylian Mbappé i PSG, hvis franskmanden ender med at tage til Real Madrid.

Af gram

I PSG har man indtil videre ikke haft held med at overtale Kylian Mbappé til at forlænge sin kontrakt, og i den franske klub er man derfor angiveligt ved at overveje potentielle afløsere.

Således skriver den spanske avis Marca, at man i PSG er bekendt med, at Real Madrid meget vel kan få held med at hente Mbappé senest i 2022, hvor angriberens kontrakt med pariserne udløber. 

Læs også: Farmand forsvarer Haaland: Han kan godt svare lidt arrogant

Kan blive tyndt besat
Derudover ser det også ud til, at både Edinson Cavani og Mauro Icardi kan forlade Paris til sommer, hvilket altså kan betyde, at PSG har brug for at hente en kompetent angriber ind. 

Og ifølge Marca mener man altså i PSG, at Erling Haaland vil være den oplagte spiller at hente, hvis man må sige farvel til Mbappé.

Franskmændene kan dog forvente konkurrence fra flere andre klubber, der er interesserede i Haaland. Blandt andet Real Madrid, der ser nordmanden som et mere realistisk transfermål end Mbappé denne sommer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...