• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Van Dijk overrasker: Kan gøre comeback tidligere end forventet

Foto: Getty Images

Virgil van Dijk er angiveligt længere fremme end forventet i sin genoptræning.

Af gram

Virgil van Dijk blev i begyndelsen af oktober savet ned af Jordan Pickford under en ligakamp på Goodison Park, og efter hollænderens knæoperation var formodningen, at han var færdig for sæsonen. 

Men ifølge den engelske avis Daily Mail har Virgil van Dijk nu allerede påbegyndt let genoptræning. Liverpool-generalen meldte i midten af oktober ud, at han var klar til at påbegynde en mere intens fase af sin rehabilitering. 

Læs også: Liverpool-legende: Derfor bør vi ikke hente Real Madrid-stjerne

Træls situation
Daily Mail skriver, at det stadig ikke er til at sige, hvornår Virgil van Dijk kan være tilbage i kamp, men det faktum, at hollænderen er længere fremme end forventet, må varme Liverpool-fansenes hjerter. Ifølge Daily Mail er det ikke utænkeligt, at Virgil van Dijk kan vende tilbage til banen i løbet af den indeværende sæson. 

Den aktuelle situation på Anfield er således alt andet end optimal, idet også Virgil van Dijks makker i det centrale forsvar, Joe Gomez, for nyligt blev ramt af en alvorlig knæskade. 

På søndag venter der en hjemmekamp mod Leicester, og her forventes Liverpool at stille op med folk som Nathaniel Philips, Joel Matip og James Milner i bagkæden, hvor også Trent Alexander-Arnold er skadesramt. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...