• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Real Madrid jagter tårnhøj Sergio Ramos-afløser

Foto: Getty Images

Real Madrid leder efter nye folk til defensiven, og madrilenerne er angiveligt interesserede i Braga-midterforsvareren David Carmo.

Af gram

Sergio Ramos er, efter alt at dømme, færdig i Real Madrid til sommer, og det efterlader selvsagt lidt af et hul i madrilenernes bagkæde. 

Og ifølge den spanske avis AS har Real Madrid derfor nu rettet blikket mod Portugal, hvor madrilenernes scouts angiveligt har udtalt sig i meget rosende vendinger om Braga-profilen David Carmo.

Ifølge AS sonderer Real Madrid i øjeblikket markedet for midterforsvarere, idet Raphaël Varane også kan være på vej væk. Ifølge transfereksperten Fabrizio Romano har Real Madrid indgået 'en mundtlig aftale' med Bayern München-stjernen David Alaba om et skifte til sommer. 

Var tæt på Liverpool-skifte
Men med et farvel til Sergio Ramos og potentielt også Varane vil østrigeren næppe være nok, og derfor pønser de spanske mestre altså angiveligt også på at hente den 21-årige David Carmo, der med sine 196 centimeter rager ganske godt op i landskabet.

- Carmo var meget tæt på at blive solgt på transfervinduets sidste dag, idet Liverpool ville hente en erstatning for Van Dijk. Kilder, der deltog i forhandlingerne, har dog overfor AS forklaret, at fem millioner euro skilte de to klubber ad. Braga krævede fire millioner euro (30 millioner kroner, red.) for udlejningen, samt en købsobligation på 25 millioner euro (185 millioner kroner, red.). Men Liverpools sidste bud lød på 20 millioner euro (150 millioner kroner, red.), skriver AS.

Ifølge AS afviste Braga i sommer at sælge David Carmo til Roma, der ellers var klar til at betale 135 millioner kroner. Portugiserens frikøbsklausul lyder på knap 300 millioner kroner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...