• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Vil byde 775 millioner for Kane

Foto: Getty Images

Harry Kane står muligvis ved en skillevej til sommer, og den engelske landsholdsstjerne rygtes nu til Old Trafford i en kæmpe sommertransfer.

Af gram

Tottenhams sæson ser ud til at slutte ganske skuffende, idet der skal ske mindre mirakler, hvis London-klubben skal slutte i top fire i Premier League-tabellen. 

Harry Kane har derfor været rygtet væk fra Tottenham i de seneste måneder, og i sidste uge erkendte den engelske stjerneangriber da også, at hans altoverskyggende prioritet nu er at vinde trofæer. Kane har således stadig til gode at vinde et trofæ.

Vil gøre fansene glade igen
Og ifølge den engelske avis The Sun kan Pierre-Emile Højbjergs holdkammerat stå foran et opsigtsvækkende klubskifte til sommer. Avisen skriver således, at Manchester United er klar til at byde 775 millioner kroner for Kane, der fylder 28 år til juli. 

Ifølge The Sun ønsker Manchester Uniteds udskældte ejere, Glazer-familien, at behage Manchester-klubbens fans, der i søndags invaderede Old Trafford i protest. Og det skal altså ske ved at hente en af Premier Leagues største stjerner på sommerens transfermarked.

I weekenden udtalte den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane da også, at Harry Kane er en af de to stjerner, han ville hente til Manchester United, hvis han kunne vælge. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...