• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Vil have Pogba for 370 millioner

Foto: Getty Images

Fem år efter skiftet fra Juventus til Manchester United kan Paul Pogba nu meget vel forlade Old Trafford denne sommer.

Af gram

Manchester United betalte 780 millioner kroner for Paul Pogba for fem år siden, men de røde djævle kan nu sælge franskmanden videre for mindre end det halve.

Sådan lyder det fra den engelske avis Daily Mail, der skriver, at Manchester United er under pres for at få solgt den 28-årige Paul Pogba denne sommer, fordi man ellers risikerer at miste franskmanden på en fri transfer næste sommer, hvor hans kontrakt udløber. Pogba har således angiveligt ikke givet indikation på, at han er interesseret i en forlængelse.

Interesse fra Paris
Ifølge Daily Mail forhandler Paul Pogbas agent, Mino Raiola, i øjeblikket med Paris Saint-Germain, der angiveligt pønser på at kunne hente den franske landsholdsstjerne for omtrent 370 millioner kroner denne sommer. 

Paul Pogba skal efter planen vende tilbage til træning i Manchester United i næste uge, efter at midtbanespilleren har været på ferie i Florida ovenpå Frankrigs skuffende EM-slutrunde. Pogba udtalte sig i juni om sin situation.

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt, det ved alle. Der har ikke været nogle konkrete henvendelser om en forlængelse. Jeg er stadig i Manchester, lød det dengang fra Paul Pogba.

Manchester United har i de seneste uger været kædet sammen med midtbanespillere som Eduardo Camavinga og Saúl Niguez. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...