• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Vil hente Haalands afløser i Premier League

Foto: Getty Images

Dortmund pønser angiveligt på at hente Erling Haalands afløser hos sidste sæsons Champions League-vinder.

Af gram

Erling Haalands tid i Dortmund forventes at være forbi til sommer, og ifølge Bild er den tyske storklub allerede begyndt at lede efter nordmandens afløser. 

Således skriver Bild, at Chelsea-tyskeren Timo Werner er en spiller, som Dortmund er interesseret i at hente tilbage til Bundesligaen. Werner er angiveligt en af flere mulige afløsere, lyder det.

Tidligere på ugen forlød det ellers, at Bayern München pønser på at hente den 25-årige Werner allerede til januar. Sydtyskernes cheftræner, Julian Nagelsmann, kender således Werner fra deres fælles tid i RB Leipzig.

Har næsten ikke spillet
Timo Werners situation i Chelsea er blevet drastisk forværret af Romelu Lukakus ankomst, og den tyske landsholdsangriber har blot spillet sammenlagt ni minutter i Chelseas seneste fire kampe. 

Forud for tirsdagens 1-0-sejr over Zenit, hvor Timo Werner ikke kom i aktion, argumenterede Chelsea-cheftræner Thomas Tuchel ellers for, at Werner nok skal få sine chancer.

- Jeg er sikker på, at vi kommer til at finde kampe og situationer, hvor vi kommer til at bruge dem begge to (Lukaku og Werner, red.). Vi har allerede gjort det, og Timo og Romelu kan passe godt sammen. Timo elsker at spille ved siden af et referencepunkt på toppen, og Romelu er tydeligvis vores referencepunkt oppe foran, idet han er en høj og fysisk spiller, lød det således, ifølge Metro, fra Tuchel. 

Alligevel tyder meget på dog, at Timo Werner næppe vil være interesseret i at blive på Stamford Bridge, hvis ikke tyskerens situation forbedres markant inden længe. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.