• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Vild plan: Håber på, at Pogba kan overtale Mbappé

Foto: Getty Images

Real Madrid kan gå en genial sommer i møde, hvis tingene flasker sig for madrilenerne på transfermarkedet.

Af gram

Kylian Mbappé slog for nyligt fast, at han bad om at blive solgt i sommer, og alt tyder på, at den franske superstjerne skal spille for Real Madrid i næste sæson. 

Og ifølge den spanske avis AS krydser man i Madrid fingre for, at der kan blive tale om en mindre fransk koloni i den spanske hovedstad.

- Pogba er stadig en mulighed. Madrid har genoptaget interessen i franskmanden, hvis kontrakt med United udløber efter denne sæson. Hans underskrift vil kunne hjælpe med at overtale hans ven, Mbappé, lyder det således fra AS.

Pogbas drøm
Ifølge AS anses Pogba for at være 'en fantastisk mulighed', idet den 28-årige midtbanespiller altså vil kunne hentes ganske gratis til sommer. Ifølge AS har Real Madrid i ugevis undersøgt muligheden for at sikre sig Pogbas signatur.

Paul Pogba udtalte sidste år, at han har 'en drøm' om at spille for Real Madrid, og nu ser det altså ud til, at interessen er gengældt. 

Det må siges at være tæt på en perfekt transfersommer for Real Madrid, hvis madrilenerne lykkes med at hente både Kylian Mbappé og Paul Pogba for sammenlagt nul kroner. Den spanske storklub råder i forvejen over franskmændene Karim Benzema, Ferland Mendy og Eduardo Camavinga. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.