• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Voldsomt lønkrav: MLS-klub blev tilbudt Real Madrid-stjerne, men måtte sige nej

Foto: Getty Images

Gareth Bale kunne være endt i MLS, men waliserens astronomiske lønkrav satte angiveligt en stopper for transferen.

Af gram

Gareth Bale meldte for nogle uger siden ud, at MLS er en liga, som han helt sikkert ser som 'en interessant mulighed' i fremtiden.

Men nu forlyder det, at en amerikansk klub har været nødt til at afvise waliseren, på grund af hans lønkrav. Bale er som bekendt en af de bedst betalte fodboldspillere på planeten.

Læs også: Real Madrid-stjerne afslører: Et skifte til denne liga interesserer mig meget

Blev tilbudt Bale
Således skriver The Athletic, at en MLS-klub i Eastern Conference var nødt til at sige nej tak, da man fik tilbudt Real Madrid-stjernen. 

Den amerikanske liga er ikke længere i en situation, hvor man har råd til at betale en superstjerne en årsløn på over 50 millioner kroner. 

Gareth Bale talte ellers varmt om MLS, da han for nyligt blev spurgt til sine fremtidsplaner.

- Jeg kan godt lide MLS. Det er en liga, der er på vej frem, og som bliver ved med at vokse. Det vil helt sikkert være interessant, lød det ifølge Hat Trick Podcast fra Bale.

Waliseren var sidste sommer tæt på et skifte til kinesiske Jiangsu Suning, men transferen gik i vasken på målstregen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...