• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Wijnaldums afløser: Klopp vil hente malier til Anfield

Foto: Getty Images

Liverpool ser ud til at miste Georginio Wijnaldum til sommer, og Jürgen Klopp ønsker angiveligt at hente Brightons Yves Bissouma ind som erstatning.

Af gram

Georginio Wijnaldum ser ud til at forlade Liverpool til sommer, og ifølge den engelske avis The Telegraph pønser Jürgen Klopp på at hente hollænderens afløser i Brighton. 

The Telegraph skriver således, at Liverpool har kig på den 24-årige maliske midtbanespiller Yves Bissouma, der har spillet for Brighton siden skiftet fra Lille i 2018. 

Vil hente franskmand i Leipzig
Ifølge The Telegraph har Liverpool også tænkt sig at hente en forstærkning til bagkæden, hvor de kriseramte mestre har været ramt af store skadesproblemer i denne sæson. 

Liverpool har således angiveligt kig på RB Leipzigs Ibrahima Konaté, der tidligere har været rygtet til Anfield. Den 21-årige franskmand er Liverpools førsteprioritet, men meget afhænger selvsagt af, om Jürgen Klopps tropper formår at kvalificere sig til Champions League. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...