• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Xavi vil hente stjerneduo til Barça

Foto: Getty Images

Ronald Koeman er blevet fyret, og Xavi Hernandez forventes at afløse hollænderen. Og klublegenden har angiveligt et ønske om at hente store forstærkninger til Camp Nou.

Af gram

Xavi Hernandez forventes at blive Barcelonas næste cheftræner, og allerede nu florerer der rygter om, hvilke stjerner klublegenden ønsker at hente til Camp Nou. 

Således skriver Eurosport, at et af de navne, der angiveligt står øverst på blokken, er Raheem Sterling, der for nyligt udtrykte et ønske om at forlade Manchester City og engelsk fodbold generelt. 

Eurosport understreger dog, at et Sterling-indkøb kan blive en kompliceret affære for Barcelona, idet Manchester City ikke har planer om at give rabat på englænderen, hvis kontrakt løber indtil 2023. Ifølge Eurosport kræver Manchester City lige knap 600 millioner kroner for den 26-årige Raheem Sterling. 

Ifølge det franske medie Le10Sport forsøgte Barcelona-sportsdirektør Mateu Alemany allerede i sommer at hente Sterling til Camp Nou. 

Har også franskmand i kikkerten
Ifølge den spanske journalist Gerard Romero er der særligt to spillere, som Xavi Hernandez rigtigt godt kunne tænke sig som en del af sit projekt i Barcelona. 

Den ene er Raheem Sterling, og den anden er Sevilla-franskmanden Jules Koundé, som Chelsea forgæves forsøgte at hente i sommer. Med tanke på Barcelonas store gæld er der dog selvsagt tvivl om, hvorvidt klubben kan hente folk som Sterling og Koundé. Catalanerne har dog sagt farvel til ekstremt løntunge folk som Lionel Messi og Antoine Griezmann, så måske kan der findes en vej. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.