• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Zidane vil forstærke Real Madrid-defensiven med ung Sevilla-franskmand

Foto: Getty Images

Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane har et godt øje til den unge Sevilla-forsvarer Jules Koundé.

Af gram

Zinedine Zidane råder med Sergio Ramos og Raphaël Varane over en af verdens bedste forsvarsduoer. 

Men i en storklub som Real Madrid er der brug for bredde. Og sidste sommers indkøb, Eder Militao, har endnu ikke overbevist fuldt ud. 

Læs også: Ramos inviterer MMA-ikon til Real Madrid-træning efter Instagram-video

Ifølge ESPN har Zidane derfor planer om at forstærke Real Madrids defensiv yderligere forud for næste sæson. Og den franske legende har angiveligt udset sig en landsmand. 

Har imponeret stort
Der er tale om den 21-årige franskmand Jules Koundé, der har imponeret i sin første sæson i Sevilla-trøjen. Den sydspanske klub hentede sidste sommer Koundé i Bourdeaux for 205 millioner kroner. 

I Sevilla har Koundé sammen med Diego Carlos udgjort en af Europas mest solide forsvarsduoer. Sevilla indkasserede således tredjefærrest mål i den forgangne La Liga-sæson, hvor klubben havde en bedre defensiv statistik end Barcelona. 

Koundé har en kontrakt med Sevilla, der løber indtil 2024, og Real Madrid skal formentligt betale 260 millioner kroner, hvis de vil have fingrene i den unge franskmand. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...