• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Zidanes 2021-plan: Vil hente tre landsmænd til Bernabéu

Foto: Getty Images

Zinedine Zidane og Florentino Perez planlægger en hæsblæsende sommer næste år, hvor Real Madrid vil hente tre af de absolut mest lovende franske spillere til Bernabéu.

Af gram

Real Madrid har ikke købt nogen spillere i dette transfervindue, og det kommer madrilenerne heller ikke til. 

Coronapandemien har således fået klubpræsident Florentino Perez til at trække i håndbremsen i år, hvad store transfers angår. Til gengæld er der ingen tvivl om, at det kommer til at betyde en travl sommer næste år. 

Læs også: Har sparet i år: Disse tre stjerner har Real Madrid i kikkerten i 2021

Afgørende år for Mbappé
Og mens Ronald Koeman planlægger en hollandsk revolution i Barcelona, så tyder det på, at Zinedine Zidanes plan er at sikre sig en fransk stamme på sit Real Madrid-mandskab. Ifølge den Madrid-baserede avis Diario AS er krisen på transfermarkedet således ved at aftage, hvilket Real Madrid vil udnytte næste sommer. 

Og planen er klar. Real Madrid vil således hente franske forstærkninger til både forsvaret, midtbanen og angrebet. Der er således ikke den store tvivl om, at Kylian Mbappé-rygterne vil tiltage i styrke, i løbet af den næste sæson. PSG-stjernen har således kontraktudløb i 2022, og hvis pariserne ikke sælger angriberen næste sommer, risikerer de altså at miste ham for nul kroner året efter. 

Vil handle i Rennes og Leipzig
Hvad angår midtbanen, så er det ingen hemmelighed, at Zinedine Zidane og Florentino Perez længe har været opsat på at hente den 17-årige Rennes-stjerne Eduardo Camavinga, som Real Madrid-bosserne ser som den oplagte arvtager for Casemiro. 

Til bagkæden har Zinedine Zidane udset sig Leipzig-franskmanden Dayot Upamecano som fremtidens styrmand. Sergio Ramos fylder 35 år til marts, og spanieren har næppe mange sæsoner tilbage i benene. Upamecano kender Raphaël Varane fra landsholdet, og vil således hurtigt kunne falde til i Madrid.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...