• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Zlatan har taget beslutning om fremtiden

Foto: Getty Images

Det forlyder nu i den italienske presse, at Zlatan Ibrahimovic har valgt at tage endnu en sæson i AC Milan.

Af gram

Der har været stor usikkerhed om Zlatan Ibrahimovic' fremtid, men ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport har den 38-årige svensker nu besluttet at tage endnu en sæson i AC Milan.

Det er gået usædvanligt godt for AC Milan og Zlatan Ibrahimovic i den seneste tid, hvor Milano-klubben har vundet og vundet, mens svenskeren har været skarp foran mål. 

Læs også: Brandvarme Zlatan: Jeg er som Benjamin Button

Ibrahimovic har i de seneste tre kampe leveret fire fuldtræffere. Senest stod svenskeren for to scoringer og én assist i onsdagens 4-1-sejr over Sampdoria. 

Er glad for cheftræneren
AC Milan valgte, noget overraskende, at forlænge med cheftræner Stefano Pioli i sidste uge. Klubben pønsede ellers på at ansætte tyske Ralf Rangnick fra næste sæson af. Men de solide resultater i den seneste tid betød altså, at ledelsen valgte at satse på Pioli.

Ibrahimovic var for nyligt ude med med ros til Pioli, og forlængelsen med træneren har været med til at overtale svenskeren til at blive. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport får Zlatan Ibrahimovic en årsløn på 30 millioner kroner. Oven i denne løn kommer så diverse præstationsafhængige bonusser.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...