• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Zlatans nye makker? PSG-målræv kan foretage forbudt skifte

Foto: Getty Images

Mauro Icardi kan være på vej tilbage til Serie A, hvor AC Milan angiveligt er interesseret i den tidligere Inter-kaptajn.

Af gram

Efter seks sæsoner i Inter rykkede Mauro Icardi sidste sommer til PSG, hvor argentineren dog ikke har sikret sig en fast plads i startopstillingen.

Og ifølge den spanske avis Diario AS kan Icardi nu være på vej tilbage mod Milano. Ikke til Inter, men derimod til naborivalerne fra AC Milan, hvor Icardi kan komme til at udgøre en giftig frontduo med Zlatan Ibrahimovic. 

Læs også: Zlatan håner Eriksen og Inter: Selv som 39-årig er jeg ustoppelig

Forlod Inter i unåde
PSG har betalt 370 millioner kroner for Icardi, der indtil videre har nettet 22 gange i 38 kampe for den franske storklub. Argentineren, der i øjeblikket er skadet, sad dog på bænken i både semifinalen og finalen, da PSG i sidste sæson vandt sølvmedaljer i Champions League. 

Icardis Inter-exit var ikke et harmonisk et af slagsen, hvilket altså gør, at et skifte til AC Milan ikke kan udelukkes. Stefano Piolis mandskab har fået en fremragende start på sæsonen, hvor man efter fire sejre i fire kampe ligger på førstepladsen. 

Icardi vil i AC Milan kunne udgøre en interessant frontduo med Zlatan Ibrahimovic, som indtil videre har scoret fire mål i denne sæson.  

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...