• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Chelsea-sejr sikrede dansker 1 million kroner

Foto: Getty Images

En heldig dansker blev lørdag millionær, da Chelsea vandt over Fulham.

Af tipsbladet.dk

Lørdag aften brød jublen løs hos den dygtige tipper, der som den eneste dansker ramte alle 13 rigtige tegn.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

For da Premier League-kampen mellem Chelsea og Fulham var han den eneste, der sad tilbage med 13 rigtige på tipskuponen, og det udløste milliongarantien.

Allerede før kampen vidste den heldige tipper, at kampen havde en værdi af en million kroner, og derfor kunne han sætte sig til rette i sofaen og bide negle - eller hvad man nu gør, når én kamp afhænger af, om man bliver millionær.

Fulham har drillet mange hold i denne sæson, selvom de ligger til nedrykning, og særlig danske Joachim Andersen har været storspillende i denne sæson.

Heldigvis for den danske tipper scorede Chelseas tyske midtbanespiller Kai Havertz allerede efter ti minutter, og kort før pausen fordoblede han føringen til 2-0, hvilket nok lagde en dæmper på nervøsiteten.

Mon ikke Kai Havertz har fået en ny fan i Danmark?

13’eren blev ramt på systemet R 7-2-108, og indleveret hos Kvickly i Frederiksværk. Det er 3. gang i år milliongarantien udløses i Tips 13, skriver Danske Spil.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...