0-1 Tobias Thomsen (64.)
1-1 Andri Gudjohnsen (71.)

Kampens bedste:

Lyngby Boldklub:
Der skete bare noget, når Jonathan Amon var på bolden for Lyngby. Det var godt eksemplificeret ved en situation i begyndelsen af anden halvleg, hvor han i sammenspil med Tochi Chukwuani kom ind  i feltet og kom til afslutning.

Selv blev han taget ud lige inden udligningen til 1-1. Efter udskiftningen havde Lyngby tilløb til mere i offensiven, men langsomt mistede de grebet om opgøret.

Hvidovre IF:
Der var sådan set ikke den store tvivl. Det var en god indskiftning af Tobias Thomsen i forbindelsen med pausen, da han kom ind og fik vist sig som en super-sub for Hvidovre-mandskabet.

Han kunne dog ikke overgå Filip Djukic i Hvidovre-målet, som Lyngby skulle bruge to straffespark på at overliste. Særligt ved det første viste han, hvorfor det vil være en skam, hvis han skal spille i 1. division i næste sæson.

Kampens værste:
Det var en kamp, som ofte havde karakter af at være en rigtig bundkamp med tekniske fejl på stribe. Det var dog værst for Magnus Fredslund, der stod bag det andet straffespark, som Lyngby fik sig.

Her valgte han at gå ind i tackling ved en situation, hvor bolden var på vej væk fra målet. Det er nok ikke ligefrem det, som var planen. Han redder dog en del af æren med oplægget til deres føringsmål.

Kampens detalje:
Det reddede straffespark i første halvleg var virkelig i top. Man kan argumentere for, at brændte straffespark som regel er fordi, at de er dårligt udført, men det var mere en klasse-redning end et dårligt spark her. Situationen kan ses i videoen øverst i artiklen, hvor man også kan se, at den skulle igennem et VAR-tjek inden.