Superliga

Skidt start på året: OB taber til Kolding

OB led nederlag i årets første testkamp, da man i Kolding tabte 3-2.

OB går et enormt vigtigt forår i møde, hvor man for skal glemme det sløje efterår og i stedet bevæge sig i en ny retning under Søren Krogh.

Men klubben fik ikke ligefrem nogen fremragende start rent resultatmæssigt på 2024. For i årets første testkamp tabte man 3-2 til Kolding på udebane.

Jaja, det er bare en testkamp, og man skal ikke lægge så meget i det, vil de helt sikkert selv sige i Ådalen, men ikke desto mindre blev det et nederlag.

I pausen var man bagud 3-1. Agon Mucolli havde ellers udlignet til 1-1. I anden halvleg nåede man at gøre det rigtigt spændende, da Markus Jensen smadrede et frispark helt op i krogen med ti minutter tilbage af kampen, men det lykkedes ikke at hive en udligning op ad lommen.

OB havde masser af spillere i aktion, for i pausen skiftede Søren Krogh samtlige mand på banen.