Video : Tipsbladet
Superliga

Vanvittig afslutning i tæt Superliga-gyser

OB var tæt på at hente endnu en vital udesejr, men Randers fik fuldt fortjent 2-2 på et mål i tillægstiden.

På hjemmebane kan OB ikke vinde, men på udebane går det trods alt noget bedre for fynboerne.

Fredag aften var det ved at blive til den syvende fynske udesejr i sæsonen, men det endte 2-2 mod formstærke Randers, der kom til opgøret med tre sejre på stribe.

OB førte med 2-1 ind i tillægstiden, før Randers' Mads Enggaard udlignede. Det var meget fortjent vurderet på spil og chancer.

OB har blot hentet to point i de seneste fem kampe og har kun tre point ned til Vejle under nedrykningsstregen. Vejle har spillet en kamp mindre, og OB risikerer at ryge under stregen senere i runden.

Første halvleg var levende, og ikke overraskende var det formstærke Randers, der spillede sig til de største muligheder.

Allerede efter otte minutter burde Mohammed Fuseini have scoret på Lasso Coulibalys uselviske oplæg, men forårets mest scorende spiller misbrugte.

Kort efter blev Fuseini igen serviceret af Coulibaly på kanten, men Fuseinis ottende forårsmål lod vente på sig.

I stedet blev han lidt senere præsenteret for det gule kort for en højt løftet fod lige i smasken på OB's Sven Köhler.

Det lagde dog ingen dæmper på ham. Kort efter var han tæt på at vriste sig fri af OB-forsvaret, der flere gange var på hælene.

Offensivt havde OB meget lidt at byde på, og fynboerne skulle prise sig lykkelige over at få uafgjort med til pausen.

OB kom til gengæld ud med et andet initiativ i anden halvleg. Bashkim Kadrii, der til kampen havde overtaget anførerbindet fra Filip Helander, trykkede af fra godt 20 meter og tvang Patrik Carlgren til en fin redning.

Carlgren så til gengæld knap så prangende ud, da landsmanden Rami Al Hajj forsøgte fra samme distance efter en time. Bolden hoppede foran Carlgren, og så var OB foran.

OB havde nemmere ved at holde Randers fra fadet i anden halvleg, men et kvarter før tid gik det alligevel galt.

Fuseini blev spillet fri igen, og denne gang svigtede ghaneseren ikke fri foran mål. Kort efter var han endda også tæt på at score til 2-1, men hans skud gik over mål.

Det trak op til Randers-sejr, men i stedet slog OB til i den anden ende. Efter klumpspil i feltet sendte Filip Helander forløsende bolden i nettet til 2-1 efter 88 minutter.

Alligevel fik Randers point, da bolden med et langt indkast blev sendt ind i feltet, hvor Mads Enggaard scorede i to minutters overtid.

Med det ene point fører Randers nedrykningsspillet, hvilket på sigt kan kaste en playoffkamp om europæisk deltagelse af sig. Randers har tre point ned til Viborg, der har spillet en kamp færre.