• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Double: Alkmaar har ramt topformen

Dagens Double: Alkmaar har ramt topformen
Foto: Getty Images

Det er to hold med formen i den stik modsatte retning der mødes i Holland.

Af tipsbladet.dk

Spilstop 20.00
Breda - Alkmaar 2 (asian -1)
Odds 1,83 hos Bet365

Spilstop 18.30
FC Köln - St. Pauli 2 (asian +1)
Odds 1,95 hos Bet365

Samlet Odds: 3,57 hos Bet365

Breda er i store problemer i Æresdivisionen hvor de forleden tabte 3-0 til det dårligste hold i ligaen, De Graafschap. Det betyder at Breda indtager sidstepladsen med blot 16 point i 20 kampe. Udenfor banen er der også store problemer. Både direktøren og den tekniske direktør er væk. 

Derudover er topscorer Te Vrede ude med skade. 

Alkmaar er forrygende godt kørende for tiden. De står med fire klare sejre og en målscore på 12-0. Alkmaar vandt det første møde hjemme med 5-0. I februar sidste år vandt de 3-1 på udebane. Alkmaar har vundet de sidste seks indbyrdes opgør. Vi tror på ny sejr til Alkmaar.

Der er ingen tvivl om, at Köln er favoritter på hjemmebane mod Pauli. Vi mener dog, at bookmakerne overvurderer dem i dagens kamp. Odds 1,53 på ren sejr, synes vi, er for lavt. Pauli ligger på andenpladsen, mens hjememholdet ligger på tredjepladsen.

FC Köln møder op med et nederlag i sidtste uge. De sluttede også af med et inden jul. Dermed står de altså med to nederlag i træk. St. Pauli er godt kørende efter en sløv start på sæsonen. 

Det er kun blevet til to nederlag i 18 kampe. Senest blev det en flot 3-2 sejr over en anden oprykker kandidat. Vi spiller den asiatiske variant +1, som betyder vi får pengene tilbage ved et måls nederlag. Dermed skal Pauli tabe med to før pengene er tabt. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...