• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Dagens Double: Atletico tager sikker hjemmesejr mod Club Brugge

Dagens Double: Atletico tager sikker hjemmesejr mod Club Brugge
Foto: Getty Images

Atletico er skræmmende hjemme, og skal tage en sikker sejr mod middelmådige Brugge.

Af tipsbladet.dk

Spilstop 21.00

Atletico Madrid - Club Brugge 1 (hc -1,5)

Odds 1,93 hos Bet365

Spilstop 20.45

Nottingham - Millwall 1

Odds 1,9 hos Bet365

Samlet Odds: 3,47 hos Bet365

Atletico er langsomt ved at vågne op efter en lidt sløv start. Et godt 0-0 resultat på Bernabeu i sidste weekend var fint. Før dette har d ehentet to sejre i ligaen på 2-0 og 3-0, samt en udesejr i CL over Monaco.

Med Griezmann og Costa fremme vil Brugge få det svært. Gæsterne tabte den første kamp hjemme mod Dortmund uden at vise det store, og kommer til at forsvare sig i 90 minutter.

Rezaei er ude for Brugge, mens Atletico har Martins , Savic og Vitolo tvivlsomme. Der er stor klasseforskel på disse mandskaber, og med hjemmebanen oveni tror vi på Atletico med mindst to mål.

Nottingham tager hjemme imod Millwall. En vigtig kamp da Nottingham kan tage et skridt op imod toppen, mens Millwaal kan tage et skridt væk fra bunden. Nottingham har kun tabt en af sæsonens første 10 kampe. 

Hjemme er de stærke hvor de har tre sejre og to uafgjorte. Millwall er skidt kørende. Et point i fem kampe, og blot en sejr i sæsonen. Ude er det helt håbløst hvor holdet er noteret for et point og en scoring i fem udekampe. Vi tror Nottingham vinder.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...