• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Spilforslag: Topscorer-duel i Birmingham

Dagens Spilforslag: Topscorer-duel i Birmingham
Foto: Getty Images

The Championships to mest målfarlige spillere står over for hinanden, når Tammy Abraham fra Aston Villa skal op mod Sheffield Uniteds Billy Sharp.

Af tipsbladet.dk

Fredag kl. 20.45
Aston Villa - Sheffield United
Begge hold scorer
1,62 @ YouBet

Scenen er sat til en målrig topkamp fredag i The Championship. Aston Villa scorer 2,27 mål per hjemmekamp og er endnu ikke gået målløse fra græsset på Villa Park. Samtidig har Villa indkasseret 17 mål i de sidste syv hjemmekampe, mens vi skal tilbage til starten af november for at finde det seneste clean sheet.

Sheffield United har scoret mål i seks af de sidste syv udekampe, mens det i de sidste ni udekampe blot er lykkedes at holde målet rent mod Wigan og Reading fra den tunge ende af rækken. Der har været masser af mål i Villas hjemmekampe mod de øvrige tophold i denne sæson, mens The Blades spillede 2-2 i den seneste udekamp mod førerholdet Norwich.

The Championships to mest målfarlige spillere står over for hinanden, når Tammy Abraham (19 ligamål i sæsonen) fra Aston Villa skal op mod Sheffield United og Billy Sharp, der har nettet 18 gange. Og så har jeg slet ikke nævnt gæsternes David McGoldrick, som står noteret for fem mål i de sidste syv kampe.

Chancerne for mål er gode, og odds 1,62 på mål til begge hold er godkendt.

Fokus