• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Spilforslag til Champions League: Svær opgave venter Liverpool

Spilforslag til Champions League: Svær opgave venter Liverpool
Foto: Getty Images

Og så tager Tottenham imod formsvage FC Barcelona.

Af tipsbladet.dk

Onsdag kl. 21.00
Napoli - Liverpool
1 (AHC +0,5)
1,80 @ NordicBet

Liverpool har længe fremstået som et af Europas mest velspillede og vindende hold, men den sidste uges to kampe imod Chelsea har givet et par ridser i den røde lak. Nu er spørgsmålet, om det nuværende Napoli kan lære af sin tidligere træner ved at tage point fra De Røde, som for alvor har taget hul på en vigtig del af sæsonen.

Liverpool møder nemlig Manchester City i Premier League søndag i en kamp, som måske stjæler lidt fokus fra onsdagens opgør. Her skal Napoli ride videre på en god sæsonstart, som har givet tre sejre i lige så mange hjemmekampe i Serie A med en målscore på 7-2.

De to Chelsea-kampe til trods kan ingen tage fra Liverpool, at holdet er yderst godt kørende. Men med tanke på, at De Røde trods alt også kun vandt én udekamp i gruppespillet i sidste sæson, virker odds 1,80 på 1X her ganske godt betalt på et velkørende Napoli med den tredobbelte CL-vinder Carlo Ancelotti som chefarkitekt.

Onsdag kl. 21.00
Tottenham - FC Barcelona
1 (AHC +0,5)
1,90 @ Nordicbet

Hvis der nogensinde skulle været et godt tidspunkt at møde FC Barcelona på, var det måske nu, hvor catalonierne er uden sejr i de seneste tre kampe. Samtidig peger pilen op for Tottenham, hvor især Harry Kane atter begynder at ligne sig selv med tre mål i de sidste to kampe.

Nuvel, Barça er stadig et klassemandskab, hvilket selvfølgelig også forklarer de forholdsvis lave odds på gæsterne, som fortsat er klare favoritter i markedet. Men rent faktisk har FC Barcelona blot vundet én af de sidste syv udekampe i Champions League, mens Tottenham står med 3-0-1 og en målscore på 10-4 efter det sidste års fire CL-kampe på eget græs.

Tottenham bør gå helhjertet efter at udnytte FC Barcelonas umiddelbare formdyk. Barça er dog svære at holde fra fadet, og Tottenham har ikke ligefrem væltet sig i clean sheets denne sæson. X’et kommer med i anbefalingen, som altså går på, at Spurs ikke taber til odds 1,90.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...