• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Spilforslag: Arsenal er tvunget frem

Vi skal til Premier League, hvor formstærke Watford er klar at tage mod Arsenal, der skal frem og hente tre point til jagten på top 4.

Af tipsbladet.dk

Klokken 21.00
Watford - Arsenal
Over 2,5 mål 
1,60 @Youbet

Efter et vildt comeback i FA Cup-semifinalen mod Wolverhampton, hvor 0-2 blev vendt til en 3-2-sejr har Watford sikret sig retten til at spille om et trofæ i denne sæson. En fantastisk præstation af London-klubben. 

Holdet er inde i en fremragende form og har scoret hele syv gange i de seneste to hjemmekamp i alle turneringer. Holdet har scoret i de seneste otte kampe, og i alle tilfælde er kampen gået over 2,5 mål.

I de seneste seks Watford-hjemmekampe mod hold fra top 6, har der været scoret mindst tre mål.

Arsenal tabte den seneste ligakamp med 1-0 ude til Everton og tabte et uhyre vigtigt skridt i den tætte kamp om at klemme sig ind på en af de to "ledige" top 4-pladser efter Liverpool og Manchester City. Dog viste holdet både moral og styrke, da Napoli blev sendt hjem i det første kvartfinale-opgør i Europa League med 2-0. 

Arsenal er inden kampen nede som nummer seks i tabellen, hvilket gør kravet om sejr helt klart, da tre point vil bringe holdet op som nummer fire i tabellen med fem spillerunder tilbage. 

Der har været mindst tre scoringer i 15 af Arsenals seneste udekampe i Premier League. Med et Watford-hold i stærk form og et Arsenal-hold, der er tvunget til sejr, kan det meget vel blive livligt på Vicarage Road.

Er  odds 1,60 i den lave ende, kan Asian-spillet på over 3,0 mål overvejes til et odds tæt på 2,00.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...